Curlygames Mothers Daughter, Venn

Venn koser seg med en pinne på fjellet.
Det sies at hun oppførte seg eksemplarisk, forstyrret ikke spillet men må trene litt mer før hun har lært å finne de bortkomne ballene.
På retrieverklubbens utstilling i Skien ble Venn BIS 2 valp. (nummer 2 best in show). Jammen fulgte hun ikke opp med å bli BIS 2 i dag også, på valpeshowet til Arendal og omegn hundeklubb. Tilsammen var det ca 80 valper av ulike raser. Gøy!

I helga hadde vi gleden av å ha Venn på besøk. Gjensynsgleden var stor og Kivi og Venn har virkelig kost seg. Som bildene viser har de fått måle hverandres fart og muskler. Gøy med en jevnbyrdig lekekamerat. Lara er for tiden falsk svanger og inntok en opphøyd rolle, deltok ikke i leken og sørget for ro i rekkene når det føltes påkrevd.

Venn har utviklet seg bra og er en vennlig og hyggelig hund. Takk for lånet og velkommen igjen!

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...