Curlygames Abraxas, Aron

Hofteresultater på Aron

Nå har røntgenresultatene på Aron omsider kommet.  Desverre ble det venstre siden klassifisert som C, mens den andre er B.

Hofter klassifiseres i en skala fra A - E. A og B er regnet som fri, mens C er regnet som svak grad. Det betyr at det ikke er noen begrensninger for Aron når det gjelder aktiviteter, hverken trekk, kløv eller andre fysisk krevende aktiviteter. 

I henhold til valpelistsekravene til retrieverklubben er det slik at foreldredyrene bør ha A eller B hofter, men når det gjelder curly kan det søkes dispensasjon for å bruke en hund med C-hofter om den har andre særlige positive egenskaper som begrunner avl.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden