Velkommen til gjesteboka

Kjære venner, skriv gjerne en hilsen i gjeste boka mi. Har du spørsmål angående rasen svarer jeg gjerne :).

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Ellisiv Hovig, 3. mar, 2017
Så hyggelig at du vurderer curlyvalp. Jeg sender deg en e-post.
E-post:
Skrevet av Arne Engelsen, 3. mar, 2017
Hei.
Er i tenkeboksen om å gå til anskaffelse av en hund. I så fall er en Curly det eneste alternativ. Bakgrunnen for dette er at jeg (familien) hadde en slik hund i ni år mellom 1981 til 1990. Hans navn var Dino, et fantastisk familiemedlem, som sårt ble savnet da han døde i 1990 ( fikk snurr på magesekken og levde 4 dager etter operasjonen i Harstad). Av ulike årsaker har jeg ikke gått til anskaffelse av ny hund.

Jeg er nå i en situasjon der jeg har anledning til å ta ansvar for en hund, med det det måtte medføre av arbeid og oppdrett. Jeg er en aktiv person på turfronten og som bergenser er jeg ute i alle værtyper. "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær".
Dino var en leverfarget hannhund med et fantastisk humør og familietekke. Han var utrolig glad i barn og elsket svømmeturer både i vann og sjø. Vi bodde i en kommune i Nord Norge da Dino var et familiemedlem. Nå bor jeg i Bergen, nært turterreng og fjell og er forberedt på arbeidet med en ny hund fra valp til voksen. Siden det har gått mange år siden sist vi kjøpte hund er jeg bl.a. interessert i hva kostnadene for en valp er i dag?
Håper på svar på mitt innlegg og avventer dette.
Med vennlig hilsen
Arne Engelsen
E-post:

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...