Kivi og Laras blogg

Gleder og sorger vandrer tilhope.
I dag er valpene en uke. De tre jentene utvikler seg veldig bra. Sterke og fine, se hvordan de setter føttene under seg på videoen. Men vesle Lille Petter fikk slippe i dag. Vi prøvde med tilleggsnæring, men han ble bare dårligere allikevel. Det er trist, men vi ga det en mulighet. Antagelig var han nok ikke helt utviklet til å takle livet. Vi får nå prøve å snu sogern og glede oss over jentene og at Lara har kommet seg veldig bra. I dag fikk hun en litt lengre tur og noen små apporteringsoppgaver. Hun var ikke fornøyd med å bare se på Kivi få gjøre det som er gøy.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden