Kivi og Laras blogg

Hjemreise

Tirsdag var dagen for hjemreise, fremskyndet ettersom alt hadde gått så greit.  Lunsj hos Johanna med familie og opptog gjennom Hämeenlinna med stort bur. Trist å si farvel til fantastiske barn som virkelig var med til å gjøre turen til en opplevelse. Sprengkulda hadde satt inn, the beast from the east. Johanna lånte meg et ulldekken og et vinddekken til å ha på Lara. Lara gikk å løftet på labbene i kulda. Når jeg skulle levere Lara fikk jeg imidlertid beskjed om at hun ikke kunne ha på dekken, på grunn av kvelningsfare! Herrejemini. Men, det hjalp ikke å krangle. De lovet imidlertid at buret ikke skulle vente utendørs, men fraktes rett til flyet. Ombord på flyet fikk jeg bekreftet at Lara var ombord før avgang. Jeg synes det er godt å få bekreftet det. Framme på Gardermoen måtte jeg vente litt på buret. Så så jeg at det sto utenfor døra. Jeg henvendte meg til personalet og ba om at de skulle ta inn burene. Da fikk jeg beskjed om at de ventet på "en mann".  Jeg sa at jeg var blitt nektet å ha på henne dekken og at det var lovt at de ikke skulle vente ute. Det hjalp tilsynelatende lite. Men etter en liten stund fikk jeg beskjed om at de kunne ta inn burene om jeg kunne hjelpe til å løfte. Det kunne jeg jo. Kanskje det hjalp å mase litt allikevel. :).

Så var det bare å ta med pakkenellikene og dure inn i tollen, så Lara fikk slippe ut. Hun var glad men hverken kald eller stressa. Så hadde det gått bra allikevel. Stor var gjensynsgleden når vi kom hjem. Aiko måtte settes på plass og Kivi danset rundt.  Stor takk til Johanna for at hun gjorde oppholdet så hyggelig. Nå får vi bare vente og håpe på resultater Smiler.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

janne | Svar 25.03.2018 21.03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden