Kivi og Laras blogg

Sibelius og spill

Deilig med ferie og en langsom morgen. Lara og gikk jeg gikk en tur rundt i byen. Hyggelig by, men få gamle hus. Tenkte meg en tur på Skogster museum. Det var desverre stengt, som mange museer på en mandag. Havnet i stedet på Sibelius museet. Lara fikk bli med inn i huset som ble fylt av vakker cellomusikk komponert av Jean Sibelius. Han levde sine første 20 år i Hämeenlinna. 

Ut på formiddagen kom Johanna og Caspian til hotellet. Vi dro og handlet litt, før vi dro hjem til dem igjen. Ghost og Vainu fikk ligge på hvert sitt rom, mens Lara fikk være i stua. Vi spiste og hygget oss og snakket hund. Men Ghost ble stadig mer høylytt med i samtalen. Han ville inn til Lara. Ut på ettermiddagen fikk han lov til å komme ut. Etter et nytt stevnemøte med Lara ble det atskillig roligere. Denne gangen tok vi tida og det tok bare 10 minutter. Maija Päivärinta (Kennel Bling Bling) og Meku Määttänen (Kennel Hämykiven) kom til middag. Hyggelig med hundeprat utover kvelden. Før de gikk ville de gjerne se Lara jobbe. Det ble litt antiklimaks, Lara var ikke helt på nett. Hun brukte lang tid på å finne en dummy som lå gjemt i snøen. Hun var litt ufokusert. Kanskje ikke så rart ettersom hun har opplevd mye på kort tid.  

Resten av kvelden spilte vi spill med barna til seine kvelden. Flotte, glade unger.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden