Kivi og Laras blogg

Første møte

Johanna kom å hentet meg på hotellet. Vi ble enige om å gå en liten tur med hundene så de kunne bli kjent med hverandre ute. Her var det kjærlighet ved første møte. Vi lot dem løpe litt løse og tilnærmingen startet med en gang. Vi ble enige om at temperaturen ikke var så gal, så om de ville kunne de godt gjøre det med en gang.  Etter noen forsøk satt det som det skulle. Det tok ca 10 - 15 minutter og Lara var rolig hele tiden. Så fortsatte vi turen før vi tok dem med inn. Der hadde Miika laget god mat til oss og vi hadde det hyggelig rundt bordet med de tre barna Lunia, Menja og Caspian.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden