Kivi og Laras blogg

Mye fugl i starten

Rough shooting krever mer av jegeren enn der jegerne blir plassert på post (peg) og venter der. Skytterne vi hadde tirsdag og fredag var gode og fikk mange treff. Kivi fikk hente noen fugl i starten av dagen. Blant annet en i eller på andre siden av maisåkeren. Den løste hun fint og selvstendig ettersom jeg ikke så henne.  Vi hadde fått beskjed om å sende straks vi så at fuglene var på vei ned, ettersom skadeskutt fasan løper utrolig hurtig vekk, så det er om å gjøre å få hunden raskest mulig opp i situasjonen. 

Kivi knallet forresten på en tirsdag. Jeg merker at jeg vrir meg rundt og peker før jeg sender. Det gjorde jeg da også men sa ikke noe, men kroppsspråket mitt var nok for Kivi. Det er mye å tenke på...

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden