Kivi og Laras blogg

Resultatløst søk

På det neste feltet sto vi på oversiden og rett mot der drevet kom. De fuglene som kom opp fløy ut av området opp mot jernbanelinjen rett ved.  Det landet også noen til høyre for oss hos en av de andre skytterne som en av hundene som sto der hentet. En due ble skutt etter og det så ut som den landet i skogen rett foran oss. Kivi søkte igjennom skogen uten å finne noe. Etterpå kom Eva med Anni (labrador) og Kristina med Stina (Toller), men de fant ikke noe de heller.  Så var det tid for lunsj. Bakt potet med Coleslaw og ost. Godt! Godt var det også med et glass med Prossecco.  

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden