Kivi og Laras blogg

Første fuglen
Vi gikk to bak hver skytter. Vi hadde fått klar beskjed om at var fuglen skadet skulle vi ikke nøle med å sende. Den første fuglen felt av vår skytter innenfor vårt område var ikke død selv om den falt, jeg sendte derfor Kivi raskt på denne. Hun plukket den fint opp, selv om den sprellet og bar den hjem. Så var det min oppgave å bruke "Presten" for å sørge for at den slapp å lide. Den neste som ble felt så også død ut. Angela sendte You på denne. Men når han skulle plukke den opp løp den av gårde. Han løp etter og helt ut i elva for å plukke fuglen. Det var en flott jobb. Kivi var veldig ivrig og pep litt når det skjedde ting som hun ikke fikk være med på. Det var ikke så mye, men jeg ingen god ting. På enden av denne første marken var et gjerde og på andre siden av gjerdet hadde det landet en fugl. Kivi søkte av område uten å finne noe. Etterpå var det flere hunder som søkte av feltet. Til slutt fant You den i et område som ikke var søkt av. Godt at ikke Kivi hadde oversett noe.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden