Kivi og Laras blogg

En dårlig dag på jobb

Lørdag var det klubbmesterskap i avd. Kongsvinger. Det gikk slett ikke så bra. Både Kivi og Lara hadde en dårlig dag. Ettersom begge to skulle stille i eliteklassen trente vi litt på forhånd på jordet på andre siden. Først litt dirigering og utadsending, så noen lange dirigeringer. Begge to virket kvikke og fine. Men når vi skulle starte viste begge seg fra en helt annen side. Først ut var Kivi. Vi sto tre hunder på rekke. Først ble det kastet en dobbeltmarkering, relativt langt unna. Så ble det kastet en enkelt markering motsatt hold, over en skogtapp og ute av syne. Kivi skulle så hente dobbeltmarkering. Den første gikk tålelig greit, men den andre måtte jeg dirigere henne til. Farten var heller ikke noe å skryte av og hun var nølende i arbeidet sitt.  Når jeg i neste runde skulle sende henne på enkelt markeringen - som dog hadde ligget mens en annen hund hentet dobbeltmarkeringen, måtte det MYE dirigering til - hun ville et sted og jeg ville hun skulle et annet sted. Så viste det seg at dummyen lå et tredje sted. Når det var bragt klarhet i det gikk det fint å få dirigert Kivi ut.  Til slutt var det en lang dirigering over jordet og i skogholtet på andre siden. Der måtte det mye blåsing til. Lara strevde mye på den første dobbeltmarkeringen. Det var akkurat som hun gikk i vranglås og ikke søkte ordentlig. Så vi ga opp den og ventet mens Vera og Sami hentete enkeltmarkeringen. Deretter sendte jeg Lara på nummer to av dobbeltmarkeringene. Det gikk litt bedre. Det gikk også bedre å sende Lara på den lange dirigeringen, men så viste jeg også at hun måtte lenger ut enn det jeg trodde når jeg sendte Kivi.  Jeg har tenkt mye på hvorfor det gikk så dårlig. Kanskje det har noe med hvordan jeg oppførte meg? Kanskje jeg blåste anderledes i fløyten enn når vi trener? Kanskje jeg blåste for raskt og på den måten gjorde begge usikre?  Eller kanskje vi alle tre hadde en dårlig dag? Jeg får spekulere videre og legge opp noen enkle treninger for å sikre at selvtilliten er på plass hos alle tre :). 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden