Kivi og Laras blogg

Stille kveld

I kveld er det stille. Lille Helppo ligger og sover ved siden av stolen og lurer på hvor alle lekekameratene har forsvunnet. Jeg sitter og lurer på hvor all tiden ble av. I løpet av helgen har 6 av valpene blitt hentet. Alle unntatt den mest langveisfarende har nå fått sitt første inntrykk av sitt nye hjem. Kiitos tilbringer natten på hotell, og i morgen er den store reisedagen helt hjem til Philadelphia.  Tilbakemeldingene er positive og det bør de være. De har jo tatt med seg verdens fineste valp Smiler stort.

Denne uka skal vi kose oss med Helppo, prøve å få skikk på huset og ta igjen tapt arbeidstid. Så gleder jeg meg til å treffe Bella, Heti og Misha igjen snart.

Jeg ønsker alle valpekjøpere og forverter lykke til!

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden