Kivi og Laras blogg

Kivi 3 år i dag og valpene 4 uker

Kivi har ikke fått kake men mye kos i dag og ekstra mat. Hun er tynn, litt for tynn og vi kjører fortsatt på med høy dose mat av god kvalitet. Valpene spiser også bra om dagen. Både av Kivi og med 4 egne måltider om dagen. Det blir mye søl, det kan jeg love! I dag fikk de to av måltidene ute.  Blir litt lettere da. Alle spiser med god apetitt. I dag måtte de på vekta igjen, for at jeg kunne dosere ormekuren riktig. De veier nå mellom 2,8 og 3,4 kg. I dag var den svarte hannvalpen med grått halsbånd tyngst, mens den brune tispa med lilla halsbånd lettest. Små skarpe tenner har valpene fått nå som må prøves. Både på hverandre og på omgivelsene. De leker med hverandre og gjør søte små kromspring og hopp. Det er god underholdning å se på.  Mye besøk har valpene fått i uka som har gått og alle valpene har fått masse kos. Det er godt å ha ferie og masse tid til å nyte denne tida.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden