Kivi og Laras blogg

Mye skal oppdages

Valpene er nå 3 uker og i ferd med å oppdage verden. Det er utrolig morsomt å følge valpene nå, godt å ha ferie! De viser fram stadig mer av sin personlighet og setter pris på kontakt og kos. Fremover i påsken blir det mye besøk. Mange som skal undersøkes, snuses og smakes på.

Vi har flyttet valpene ned og gitt dem bedre plass. De utforsker nå verden videre skritt for skritt. De har fått smakt vanlig mat for første gang - Vom og hundemat Puppy. Først en liten slikk på fingeren - hm, det var visst ikke så værst. Lille Rød fant tallerkenen og forsynte seg selv. Best å sette en stopper for det. Vil jo ikke risikere at hun får vondt i magen. Heretter øker jeg dosen de får gradvis, nå er de vel oppe i en teskje hver.  Ingen selvbetjening enda.

Når valpene er våkne trekker jeg kassa fram, så det blir en åpning. Lille blå var førstemann ut og var veldig fornøyd med at veggen var borte. Hun kom glad og fornøyd med halen opp for å utforske omgivelsene. Resten kom etterhvert i sitt eget tempo. I dag fant Lilla garnnøste mitt og dro av gårde med det. Det lover bra.

Når sola kom rundt huset åpnet jeg døra til trammen og satt meg der sammen med Kivi og Lara. Så kom valpene ut på oppdagerferd. Er den noen sak å utforske verden, når det du finner er en pupp med deilig melk. Deilig å sove litt i sola. Lara syntes de ble litt nærgående og forsvant fort.

Valpene utvikler seg fort, nå kommer også tennene. Oftere og oftere går de også nå til brettet med aviser for å tisse.  Det er praktisk. Jeg har lagt tepper utover lamintagulvet som de kan gå på når de er ute av kassen slik at det ikke skal blir så glatt. Men en og annen tisseskvett er ikke til å unngå. Påskeuka venter og med det besøk. Gleder meg til å vise fram disse søte nøstene!

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden