Kivi og Laras blogg

Et nytt syn på verden

Enda en uke har løpt av gårde. Store ting har skjedd. I går fikk valpene det første gløtt av verden. I dag får de smake noe annet enn morsmelk for første gang - ormekur står for tur. Valpene begynner å sette beina under seg og byr på god underholdning med sine, lei for å si det, litt klossete forsøk. De har lagt godt på seg, og veier rundt 1,5 kg. Alle har fått klørne sine klippet. Det gikk veldig rolig for seg, mens de lå avslappet i fanget. Ingen klynking, bare kos. Det er tydelig at de også setter pris på kontakt og setter pris på å komme opp i armkroken. Du verden så koselig det er!  

I dag, mens jeg skiftet og ordnet i valpekassa fikk alle være med på en liten fotoseanse. Takk til Frida for fine bilder.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden