Kivi og Laras blogg

Turen går til Finland

Søndag formiddag er det avreise Finland. Først til Helsinki, deretter med tog til Oulu. Det ble tog, ettersom det ikke var plass til hunden på flyet helt fram til Oulu.  Det er bra på den måten at turen blir kortere for Kivi. Kan jo være greit første gang hun er ute å flyr. Men jeg gruner meg svært til å etterlate henne i innsjekkingen på Gardermoen. Takk til Berit for lån av flybur. 

Vi blir i Oulu hele uka. Alternativet hadde vært å følge opp med blodprøver og time det mer eksakt. Men da kunne vi risikert at vi ikke kom med flyet og den sjansen vil jeg ikke ta. 

Nå gleder jeg meg til å hilse på Ykä, Soile og resten av familien. Ønsk oss lykke til!

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

janne | Svar 04.01.2017 17.18

al held og lykke med FInlandsturen - tante Loa krydser poter og jeg fingre. Glæder mig til at høre mere

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden