Kivi og Laras blogg

Curlytreff dag 2

Lørdagen startet med utstilling, og vi fikk prøvd i praksis det vi larte om handling og vising av hund på fredagen. Dommer var Eirin Stenbro. Hun er under utdanning for også å bli godkjent for å dømme curly. En slik uoffisiell utstilling er veldig bra for nye dommere slik at de blir kjent med rasen. Guro var ringskriver for dagen. Beste valp ble Curly Cottage Serenity til Lena Gottfridsson. Sella som hun kalles var et riktig trivelig bekjentskap. Veldig hyggelig at Lena tok turen. Beste junior var Aristocurl's Orlando, eller Leo som han kalles. Han er etter Caballus Iron Lion, eller Teddy som han kalles. Teddy er en svært vakker hanhund. Moren er Jonna, Aristocurl's Jolanda. Hun har gode jaktegenskaper, og det blir spennene å se om Leo har de samme egenskapene. Sambo, Curlygames El Nicoya  (Dovre) ble best i åpen klasse.  Leo er godt utviklet for alderen og Eirin likte han best. Han vant dermed over Dovre og ble beste hanhund. Dovre var lett å gå med i ringen, og han viste seg fint. Eirin holdt åpen kritikk og forklarte hvorfor hun dømte som hun gjorde.  

I åpen klasse tisper ble Ringcurls Bella Lana den beste. Kivi ble beste (og eneste) hund i jaktklassen. Kivi strålte i ringen og sjarmerte dommeren med sin holdning. I championklassen var det Lara som ble best. Hun ble også beste tispe og også best i rasen. I tillegg fikk hun tittelen beste brune hund. Lana ble beste norskoppdrettede hund og slo Kivi der.

Etter en god lunsjpause i sommervarmen var det tid for hundesprint og lydighetstrening. Mange kjappe hunder var det. Best ble Laila med Emira.  Laila hadde også ansvaret for lydighetstreningen. Vi gikk gjennom hele programmet til bronsemerket, og smakte også litt på klasse 1 øvelser. Mange flinke hunder og fine tips å plukke opp.

På kvelden var det grilling og hyggelig samvær på verandaen :).

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden