Kivi og Laras blogg

Curlytreff 2016 fredag

Jeg prøver å rekapitulere litt av sommerens mange hundebegivenheter.  Et av høydepunktene var årets curlytreff.  Påmeldingen var litt dårligere enn i fjor, så det var med litt bange anelser jeg reiste nedover.  Men når jeg kom opp på Stikka og møtte de andre skjønte jeg raskt at dette ville bli suksess. Ekstra hyggelig var det at Anni og Dovre heiv seg rundt og ble med.

I løpet av kvelden ga Guro en innføring i klipp av curlypels. Dovre var fin fra før, men det var fortsatt rom for å ta mer. Halen skal ikke være for tjukk, halsen kan også fremheves ved å ta litt mer der. Etterpå ga Stein Feragen en engasjert innføing i utstillingsverdenen. Han viste også handling og ga oss tips. Et knep jeg plukket opp var hvordan flytte hundens forbein ved hjelp av hvor godbiten plasseres. Det var smart :).  En annen ting er hvordan du løper med hunden. Lange spenstige skritt gjør at også hunden strekker ut.  Vi fikk også tips om å holde utstillingsbåndet høyt oppe under ørene slik at hundene holder hodet høyt.  Det er viktig å ikke rykke/stramme for mye i båndet når det legges så høyt opp. Det kan gjøre vondt for hunden. 

Kvelden ble avsluttet med grilling  før vi satte nesa ned mot campingen igjen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden