Kivi og Laras blogg

Fine dager på retrieverklubbens årlige pinsearrangement.

En hyggelig helg med curly i fokus er over. Lørdag var det rasespesialen. Elisabeth Ranheim var der med fine Dina og Else som også har blitt stor og fin. Ada Hagness var der med Siri, som etter et kenneopphold hadde sluppe mye pels. Gerd og Johs Bolstad hadde tatt turen over fjellet med Jeppe som også hadde utviklet seg mye siden jeg så han sist. Til min store glede kom også Elisabeth med Sambo over fra Sverige. Sambo har også utviklet seg mye siden sist, men han er fortsatt ikke ferdig utvokst.  Dommer var Sven Slettedal. Han valgte Jeppe som beste hanhund med cert, med Sambo som en god nummer to medExcellent,  CK og reservecert. Veldig bra!  Ikke uventet ble Dina beste hund, med Else som en god nummer to i tispeklassen. Deretter Kivi og Lara og Siri. Kivi vant brukshundklassen, men plasserte seg som nummer 5 i BIS-finalen for brukshunder. Dina kom på en 4. plass i BIS-ringen om jeg ikke husker feil. Men Jeppe gjorde teorien om at curlyene ikke plasserer seg i BIS-finalene til skamme. Han kom på en fin 2. plass i finalen for juniorene. Ekstra hyggelig var det at Torkel og Toril tok turen ens ærend hele veienn fra Røros for å hilse på. Koselig å se Atlas og Brutus igjen. 

Søndagen fortsatte med utstilling med skiftende skydekke og kald nordavind. Dagens dommer var Gabi Orrù. Hun likte både Kivi og Lara. Jeppe ble beste hanhund, også i dag med Cert. Lara ble best i rasen og Kivi ble nest beste tispe og fikk certet. Siri kom på tredje plass. Konkurransen var ikke like stor i dag, ettersom hverken Else, Dina eller Sambo var med. Ekstra hyggelig da at Lara fikk en fin plassering i BIS-ringen som nummer to!. 

Med certet er nå Kivi kvalifisert til å bli ny Norsk champion (uten u!) og Dansk champion i en alder av 2 år og 1 måned :). God grunn til å feire!

Det eneste skåret i gleden var at vi måtte se langt etter mandagens WT. Løpetisper er lov på utstilling, men på jaktprøver må vi holde oss unna. Men det kommer vel flere muligheter :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden