Kivi og Laras blogg

Valpeboom

Neste år skulle det være gode muligheter å få tak en curly-valp. Det er mange flotte kull på gang, både i Norge og i Sverige. 

Det mest spennende for meg er at Sambo, Kivis bror i Sverige skal bli pappa. Den utvalgte er Aristocurl's Janelle "Jackie". Dette er søsteren til Tittis Jonna, som er den hunden hun går på jaktprøver med. Dette blir spennende og jeg håper at kombinasjonen tar med seg Sambo sine gode egenskaper og at valpene får eiere som er aktive med sine hunder! 

I Norge er det planlagt paring mellom Mörkehäll Disa (Izzi) og Podunk's Card Trick (Tikki). Dette skjer i regi av kennel Curlycrest/Guro Brunsby. Izzi eies ellers av Britt I. Sjøvik. Tikki er fra USA kennel Podunk's som også er oppdretter av Rhino, faren til Kivi. 

Det er også planlagt valper etter Hayabusa's Loud Karizma (Izma) som bor i Norge. Hun skal insemineres med sæd etter Horras (Hayabusa's Gone In Sixty Seconds). Horras er etter arbeidslinjer (Ringlets  og Toakahu Koru). Det er Maria Olsson som har dette oppdrettet. Hun har forverts avtale med eieren av Izma. 

I Sverige er det flere kull på gang. Blant annet skal Sigge, (Curly Cottage Lincoln), Laras bror bli pappa på nytt. Denne gangen med Månskugga's Phoebe. Broren til Phoebe, Hippo, fra et tidligere kull med samme foreldre skal også bli pappa. Han skal pares med Mörkehäll Carmen "Siv" som er etter Vestcurl's Ecko og  Aristocurl's Dancing Queen.

Det bør derfor være gode muligheter til å å tak i en flott curly til våren. Jeg bidrar gjerne med opplysninger om hundene og kontakt med oppdretterne. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden