Kivi og Laras blogg

Kivi på jaktprøve

Onsdag 12. august startet Kivi på jaktprøve ved Skjulstadtjenn i regi av avd. Midt-Hedmark. Dommer var Heidi Kvan. Dette var den tredje starten til Kivi. Nå var det en klar forbedring fra forrige gang. Hun fokuserte på oppgaven, og ikke så mye på vannet eller det som foregikk rundt. Fine markeringe, grep og avleveringer. Som dommeren beskrev det: "Konsentrert med gjennomgående god oppførsel på land og vann."Alt så lyst ut helt til vi kom til feltet. Feltet lå slik at det først var et beltet med myr/krattskog og så et parti med furuskog/kvitmose. Hun hentet dummyer i krattbeltet, men tok seg ikke opp på kvitmosan.

 

Fra den oppsummerende kritikken: "En hund som i dag gjør et solid markeringsarbeid på land og vann. Manglende effektivitet i søket gjør at høyeste premie ikke kan gis. Godt ført"

Nå trener vi feltsøk!

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden