Kivi og Laras blogg

Begivenhetsrik tur til Sverige

Fredag var det Laras dag, Torsdag var det definitivt ikke min dag, eller kanskje var det det likevel?

På vei fra Hvaler til Tvååker v/Varberg i Sverige kom vi nesten til Gøteborg. På tre felts motorvei var plutselig clutchen vekk. Pedalen gikk i bånn og kom ikke opp igjen. Jeg fikk vrengt meg inn i midtrabatten som var avsperret pga vegarbeid og fikk stoppet bilen. På begge sider av meg suste bilene forbi. Ikke mulig å åpne døren uten stor fare for å bli påkjørt. Telefon til NAF ga løfter om hjelp. Mens jeg satt i telefonen med NAF kom det noen gulkledde menn og sperret venstre feltet ved siden av meg. Jeg kunne nå gå trygt ut av bilen. Da fikk jeg beskjed om å flytte meg, vegen skulle asfalteres. Jeg fikk forklart problemet og fikk tauehjelp til nærmeste bensinstasjon hvor jeg kunne vente på redningsbilen. Jeg visste at Laras oppdretter skulle til Tvååker og la igjen en melding om behov for hjelp og håpet det beste.

Veghjelpen kom og tauet meg til et verkstedsområde. Jeg rigget meg til i bilen for overnatting. Heldigvis hadde jeg sovepose og liggeunderlag i bilen. Tidlig morgenen etter kom Jose fra Portugal for å fikse wiren, og en stund etterpå dukket Lena opp. Jeg overlot bilen til Jose og satt på med Lena videre sørover til Tvååker.

Stor trafikk og mange biler på vei til Tvååker. God organisering fra arrangørenes side - takk for det. Vi fant ringen og fikk rigget oss til rett før 9. Jeg rakk også å fare over Lara med saksen for å fjerne de siste tjafser med en bønn om at pelsen fortsatt holdt mål selv om røytinga har startet.

Først ut i ringen var Adam (Laguna Love Adam Admire) til Marita.Han fikk Cert og Cacib. Så var det Kivi sin tur. Uten pels var hun relativt sjangseløs, men dommeren likte henne nok til at hun fikk Excellent tross pelsen. Den hang i en tynn tråd. Først sa hun Very Good til skriveren, men ba henne rette det til Excellent på grunn av Kivis gode "bone structure".  Så var det Aurum og den engelske ungtispa til Marita sin tur, før Lara kom inn i championklassen. Dommeren likte Lara godt og ga henne Excellent med CK. Deretter skulle beste tispe kåres - og tenk, dommeren pekte på Lara og belønnet henne med Cert og CACIB (napp i det internasjonale championatet).  Fornøyd gikk vi inn i ringen igjen sammen med Marita og Adam for at dommeren skulle velge hvem som var best. Gjett om jeg ble overrasket når hun pekte på Lara. Så ble hun BIR også!  Dette var definitivt Lara sin dag!

Nå kan Lara titulere seg S UCH. Og legg merke til den manglende u'en i parantes! Den slipper hun som følge av sine jaktmeritter.

Lena kjørte meg tilbake til verkstedet i Gøteborg der bilen var klar og jeg fikk overlevert pengene og hentet nøklene.

STOR TAKK til Lena som brukte dagen sin på meg, og kjørte i Gøteborg en fredag med masse trafikk.Kul

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ellisiv | Svar 13.07.2015 01.08

En guds lykke spør du meg :)

janne | Svar 13.07.2015 00.19

Så flot, Lara - BIR juhuuu.
Pyyh ha, en grim oplevelse, at holde midt i det hele. Godt Lena kunne komme forbi og tage jer med.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden