Kivi og Laras blogg

Tredje premie på dagens jaktprøve.

I dag har Kivi deltatt på sin andre jaktprøve. Sitter igjen med litt blandete følelser. Gode følelser fordi hun viser stor fart, apportglede og vannpasjon. Usikre følelser fordi hun var litt vel ivrig. Håper ikke vi ødelegger for framtida ved å starte henne såpass tidlig. Hun sitret i kroppen og  holdt på å knalle en gang, dvs hun satt plutselig en meter foran meg.  Den første markeringen tok hun fint. Ved den andre markeringen lå den en råtten fisk. Den måtte hun rulle seg i.  Hun ga seg heldigvis av seg selv og plukket opp markeringen, men på veien inn mistet hun den og jeg måtte kommandere henne til å plukke den opp. Neste var en vannapport, hun hopper uti med stor iver men rister seg når hun kommer opp og mister dummyen. Denne gang plukker hun heldigvis opp selv. Den fjerde var også en vannapport, den holder hun fint, men lar seg distrahere av vannløpere på veien inn og tok også en runde om kaster og dommer. På feltsøket er hun litt høyt og lavt og ikke veldig systematisk, men hun finner og plukker dummyene i fint tempo. Her er også avleveringene veldig bra. Dommeren beskrev henne som en meget talentfull unghund og beskrev det som ikke var så bra som unghundfakter hun vil vokse av seg. Det får vi håpe!

I helga skal vi på kurs med dommeren Asbjørn Kristiansen, så får vi se hva framtida bringer Kul

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden