Kivi og Laras blogg

Nytt år - nye muligheter

Året har kommet godt i gang og planer legges. I kveld har jeg meldt på EuroDogshow 2015. Best å melde på før prisen øker enda mer. Sannelig dyrt nok. Jeg har vært optimistisk og meldt på oppdretterklasse. Jeg håper på at minst 3 av Kivis søsken melder seg på, så vi kan bli med og vise fram curlyen i oppdretterklassen.

Ellers arrangerer klubben (Norsk Retrieverklubb avd. Kongsvinger og omegn) Mentalbeskrivelse Hund den 18. og 19. april rett opp i veien for der jeg bor. Jeg håper å se mange av Laras valper der. De er da i en perfekt alder for å gjennomføre en mentalbeskrivelse. Etterpå kan vi samles hos oss og kose oss litt.

13. juni er det utstilling på Skarnes og påfølgende valpetreff i Bruvoll.

12-14. september er det Curlytreff!!! Informasjon om dette kommer i neste Retrievernytt og på Facebooksiden Curly Coated retriever i Norge.

I tillegg er det utstillinger, ulike kurs og jaktprøver som står på programmet. Nå er det bare å legges seg i trening :) 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden