Kivi og Laras blogg

Dogs4All

Dogs4All var en stor begivenhet. Det var veldig gøy å treffe valpene igjen, og så fine de er :). Sambo, Aron og Venn deltok sammen med Kivi på fredag. Dommeren likte alle godt og sa de var very promising. Kan tro jeg var stolt :) :). Sambo var like kul som han var som liten valp og var lett å gå med i ringen. Aron var blitt stor, flott og vennlig. Litt uvant i ringen, men alt må læres :). Venn visste som alltid å føre seg, men når kroppen vokser i utakt er det ikke så må mye å gjøre med det, annet enn å vente til det vokser seg til.

Lørdag var det Dovre, Venn og Kivi som stilte i valpeklassen, sammen med Hayabusa Loud Karizma (Izma). Izma er også i slekt, hun er datteren til  Thule, faren til Rhino. Det var gøy å se Dovre igjen. Han har blitt veldig fin.

Stor takk til alle valpekjøperne som tok turen til Lillestrøm!!!!

Jeg hadde ikke tenkte å stille Lara, men ble overtalt. Det var ikke så dumt. Lara ble tredje beste tispe (3BTK), med excellent og CK (certifikatkvalitet). Jammen slo hun ikke mange av de som vanligvis slår henne enda pelsen ikke var på topp.

Desverre ble det liten tid til å prate på lørdagen. Vi måtte bare løpe til finaleringen for å være med på retrieverdemoen. Der viste vi litt av hva retrieverne er skap for. Morsomt både for hund og eiere, jeg håper også det var fint å se på.

Som ventet plasserte Kivi seg ikke i gruppefinalene verken fredag eller lørdag. Det er sjeldent curlyene når opp der, og når Kivi ikke er like vant med utstllingsringen som mange av de andre hundene var det vel ikke så overraskende.

Det var 15 curlyer representert på lørdagen, det er veldig bra. Får håpe rasen er på vei fremover :)

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden