Kivi og Laras blogg

Hjelp til opplæring

Det hender jeg river meg i håret og strever med opplæringen av lille Kivi. Ikke så lett når mammaen hele tiden er der i hverdagssituasjonene jeg ønsker å utnytte.  Men på den annen side, det er utrolig mye Kivi lærer bare med å følge med Lara. Det fikk jeg virkelig se her om dagen.  På tur i skogen hadde jeg med noen dummyer. Jeg kastet to på linje. Kivi fikk hente den ene og Lara den andre. Hun lærer seg å vente og å sitte å se på at andre jobber. Det er greit nok.

Men deretter kastet jeg dummyene nedover en bakke, godt ute av synet og sendte begge to ut med søkskommando (Finne fuglen). Kivi fulgte selvfølgelig etter Lara. Lara kom først fram og plukket opp dummyen. Men i stedet for å returnere direkte til meg som hun alltid gjør, løp hun mot den andre dummyen. Hun viste selvfølgelig omtrent hvor den lå, hun hadde jo hørt den falle. Jeg ble redd for at hun hadde tenkt å ta med seg den også, eller bytte. Det trengte jeg ikke å være redd for, hun hadde andre planer. Hun løp forbi dummyen, med Kivi etter seg, så snudde hun igjen og løp tilbake mot dummyen og bremset opp litt før der den lå. Da fikk Kivi øye på dummyen og plukket den opp.  Begge to kom deretter stolt inn med hver sin apport.

Tilfeldig? Hm, jeg vet ikke. De er kloke disse hundeneKul

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

janne | Svar 29.10.2014 23.53

hvor sødt Mor lærer sin datter

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden