Kivi og Laras blogg

Ut i verden

Valpene ble 8 uker søndag 8. juni. Den første - Curlygames Abraxas - nå Aron reiste lørdag, Curlygames Mothers Daughter - nå Venn reiste søndag. Begge rapporterer at reisen gikk fint både nordover til Melhus og helt til Arendal. Takk for rapporter om hvordan det går.  Nestemann ut er Curlygames Black Magic Woman som reiser helt til Sveits på torsdag. Curlygames El Nicoya og Curlygames Singing Winds blir en uke til, sammen med Curlygames Gypsy Queen som skal få lov til å bli hos oss.

Aksjonsradiusen og utholdenhet har økt og leken blir stadig mer intens, både med mor Lara og med hverandre. Mor oppfordrer til lek og det er fantastisk å observere samspillet mellom dem.  Hver dag får de nye utfordringer. I dag har vi vært i Eidsvoll der valpene som skal til utlandet har fått tabletter mot revens lille bendelorm. I helga har vi gått i skogen i nye områder og badet. I tillegg har alle husets unge voksne vært hjemme og valpene har fått mye kos og oppmerksomhet. Det var trist når Aron og Venn reiste, det er rart å telle til 4 i steden for 6. En trøst er det at jeg vet de får det godt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden