Kivi og Laras blogg

Sosialiseringen har startet

Valpene har passert 5 uker og er i full gang med å utforske verden. Om morgenen når jeg kommer ned og åpner opp så de kommer ut, løper du av døra og hopper, velter og detter ned av trappa.  Er jeg rask og heldig rekker jeg å slippe dem ut så de kan gjøre sitt fornødne ute. 

De får nå 4 måltider om dagen. Tre med valpeforet fra Vom og hundemat og et med Royal Canin, starter. I tillegg får de fortsatt mat av mor.

Om dagen er de i hundegården  når jeg er på jobb. Er de trøtte tusler de en og en inn i hundeavdelingen i uteboden. Der er det en køyeseng som Lara kan søke tilflukt i. Mye nytt er det og mye som skal fordøyes. Da er det godt å ha et trygt sted å trekke seg tilbake, snorke litt og sove på saken.

Valpene er utrolig kjærlige og glade i kos. Alle utvikler seg godt å vise nye sider av personligheten for hver dag som går. 

I kveld har det tordnet og regnet. Det tok valpene med knusende ro og koste seg ut likevel. Nå har alle tatt kvelden etter å hatt et skikkelig kveldsrøkk her på kjøkkengolvet.

The puppies have passed five weeks and are in the process of exploring the world. They will now have four meals a day. Puppies are incredibly loving and happy to be cuddled. All progressing well and show new aspects of personality for each day that passes.

This evening it thundered and rained. It took the puppies with devastating calm and enjoying themselves out anyway . Now they have all taken the night after having a proper playtime here on the kitchen floor .
 
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Janne | Svar 28.05.2014 00.31

der er fuld gang i huset med alle de små . Hvor er den sød, den lille leverfarvede på forsiden af bloggen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden