Kivi og Laras blogg

Første uka har passert. Hvor ble den av?

I dag er det mandag. En uke siden valpene ble født. Skal si denne uka har gått fort. Valpene utvikler seg dag for dag. Nå setter de føttene under seg der de vakler seg fram. Over og under hverandre for å nå maten. Alle har god apetitt og spiser jevnt og trutt. Lara passer godt på dem, men har begynt å gå ut av kassa om dagen for å ligge litt sammen med oss. Men piper det i kassa er hun raskt på plass og sjekker ståa. Mea holder seg forsiktig i bakgrunnen, snille gamlemor. I morgen blir det å gå på jobb igjen. Blir vanskelig å reise i fra. Godt mannen i huset skal være på kontoret i morgen. Da har han anledning til å sjekke hvordan det går i løpet av dagen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Laila Engelsen | Svar 22.04.2014 18.46

Gratulerer med 6 flotte valper. Så fine de er. Lykke til videre. Håper dere får gode valpekjøpere. De er heldige som får disse flotte hundene.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden