Kivi og Laras blogg

Curlygames

Det er ikke tilfeldig at kennelen har fått navnet Curlygames. Belønning gjennom lek og godbiter  er grunnlaget jeg bygger på i treningsarbeidet. Å trene hund skal være morsomt både for hunden og for meg. Nå er det slutt på kjefting og avstraffelser. Det er ingen tvil om at det har gitt resultater.  

Leken er en viktig del av treningen og det er bra å ha mye å variere mellom. Lara elsker baller, hun liker å hente gjenstander, hun liker å fange ting i lufta, hun liker å dra og riste og kjempe om leker og hun liker å hoppe og danse for å få tak i leken. Hun liker også å gå rundt og mellom beina mine og riktig få skryt. Dette bruker jeg aktivt i treningen som variasjon til godbiter av ulik verdi for hunden.  Gjennom å variere belønningen i forhold til verdi for hunden har jeg også varierende verktøy å bruke i forhold til hvilken intensitet jeg ønsker i innlæringen.  

Og når games også betyr vilt ble jo navnevalget svært enkelt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden