Kivi og Laras blogg

Trening på Trondsbu i vakkert vintervær.
I dag har vi trent på Trondsbu i i sol med rimdekket mark sammen med folk fra klubben. En fin opplevelse. Dagens tema var først dirigering. Vi gikk opp en firkant og trente først rette linjer, så sidedirigering mot neste hjørnet mot kjent dummy. Vi trenger å få opp sikkerhet på sidedirigering, øvelsen var fin og vi fikk trent på det vi skulle. Deretter la ut dummyene så sidedirDeretter la vi ut et felt. I dag var Lara god på feltet. Godt tempo og god bruk av nesen. Hun plukket med seg det andre løp forbi. Etterpå var vi innom en vorstehmann og fikk med oss noen duer som vi kan trene på. Det trengs.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 21:03

Hyggeligt at læse om dit og Lara besøg i FInland, Dejligt med en tæve, som er letparret. Held og lykke med de små

...
24.03 | 18:11

Så roligt för både dig och Lara! Vilken härligt tid som väntar. Det blir spännande att följa utvecklingen av alla nya små mini Kivis Vi önskar er all lycka!

...
04.12 | 19:28

Tack för att du beskriver övningarna och dina tankar kring dem, det är mycket intressant att läsa, mycket att ta till vara även för oss i början av karriären.

...
27.11 | 20:07

Duktiga hundar som tar allt med så stort lugn. Hoppas ni fick något riktigt gott i magen på puben Å nu ser jag Aina äta upp min yoghurt... bäst att ila....

...
Du liker denne siden